NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Ședință festivă la Târgu Frumos: Primarul Vatamanu:”Cetățenii vor avea un primar harnic, devotat și cu foarte multă putere de muncă”

Primarul și consilierii din Târgu Frumos aleși ca urmare a scrutinului din data de 27 septembrie 2020, au depus astăzi jurământul. Evenimentul s-a desfășurat în sala de ședințe, de la orele 10.00.

Primii care au depus jurământul au fost aleșii locali, care fac parte din Consiliul Local. Vorbim de 10 consilieri PSD, 4 de la PNL și câte unul din partea PMP și Comunitatea Rușilor Lipoveni din România (CLSR). Cel de- al unsprezecelea consilier PSD, care vine în Consiliul Local în locul primarului, va depune jurământul în ședința viitoare.

A urmat apoi depunerea jurământului de către primarul Ionel Vatamanu. El a făcut apel la colaborare și susținerea proiectelor de dezvoltare.

”Astăzi, împreună cu ai mei colegi din Consiliu Local, am depus jurământul pentru un nou mandat de primar. Vreau să mulțumesc târgoveților pentru încredere, pentru votul acordat, pentru dragostea cu care au răspuns solicitărilor noastre, pentru faptul că am reușit să găsim în ei un partener extrem de credibil și de eficient. Pentru că foarte multe din soluțiile pentru Târgu Frumos le-am găsit discutând cu ei, pe fiecare stradă, în fiecare cartier. Și vreau să îi asigur că în continuare vor avea un primar harnic, devotat și cu foarte multă putere de muncă și implicare”, este mesajul postat și pe pagina de facebook a actualului edil.

  

Ionel Vatamanu este la cel de-al treilea mandat de primar. În ședința viitoare va fi ales și viceprimarul orașului.

Advertisements

Related posts

Ședință de CL la Tărgu Frumos: pe ordinea de zi se află proiectul privind stabilirea echipei mobile de intervenție în cazurile de violență domestică din oraș! Paşcaniul nu are aşa ceva!

Răzvan Grecu

Târgu Frumos:Anunț important privind colectarea selective a deșeurilor la case!

Redacția

Pregătiri pentru începerea noului an școlar la Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...