NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Ședință festivă în comuna Mogoșești Siret. Primarul Damian Butnariu se află la al cincilea mandat

Damian Butnariu a câștigat un nou mandat la Primăria Mogoșești Siret. Luni, 26 octombrie, a avut loc ședința de constituire a noului legislativ. Evenimentul s-a desfășurat în curtea Primăriei Mogoșești Siret. Damian Butnariu se află la al cincilea mandat consecutiv, iar la aceste alegeri a candidat independent, obținând un nou mandat cu 555 de voturi la alegerile locale din 27 septembrie.

Noul consiliu al comunei Mogoșești Siret este format din 13 consilieri: cinci de la PNL, trei de la PMP, trei de la PSD, și câte unul de la Pro România și alianța USR-PLUS. După intonarea Imnului României, au depus jurământul consilierii locali, apoi primarul ales Damian Butnariu.

”Vom fi cei care au reușit pentru că ne-am putut baza unii pe alții! Așa cum reușim de 16 ani încoace, așa vom reuși să împlinim două decenii de fapte și nu vorbe”, a menționat primarul Damian Butnariu, în discursul său.

Mâine vor avea loc ședințe de Constituire a noilor consilii locale, cât și de investire a primarilor, la Pașcani, Hălăucești, Stolniceni Prăjescu, Todirești și Valea Seacă.

Advertisements

Related posts

Expoziție inedită pe holurile Primăriei Heleșteni

Oana Cordoneanu

Achitare într-un dosar pentru un afacerist păşcănean! Un primar de comună a scăpat şi el de închisoare!

Marius Parteni

S-a redeschis biblioteca comunală din Ruginoasa

Oana Cordoneanu
Încarcă...