NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință extraordinară pentru atribuirea terenului pentru o nouă creșă și demisia unui consilier local

Consiliu Local al municipiului Pașcani se întrunește luni, 18 octombrie, în ședință extraordinară. Sunt patru proiecte pe ordinea de zi, inițiate de primarul Marius Pintilie. Unul dintre ele este stabilirea amplasamentului pentru construcție unei grădinițe pe un teren proprietate publică a Primăriei municipiului Pașcani.

Primăria Pașcani propune abrogarea hotărârii 162, din data de 06 octombrie 2008, prin care se punea la dispoziția Companiei Naționale de Investiții suprafața de 8600 mp pentru construcția unor locuințe de tip ANL. Terenul se află în curtea fostului operator de apă, DAC Pașcani.

Acum o suprafață de 2800 mp va fi transmisă către aceeași instituție în vederea construirii unei grădinițe, cu 40 de locuri. Primăria a stabilit ca amplasamentul să fie pe o porțiune din terenul din curtea fostului operator de apă, Prest Serv Apa Pașcani.

Un alt punct aflat pe ordinea de zi este aprobarea proiectului privind încetarea mandatului de consilier local al lui Dan Zăgan și vacantarea unui post din cadrul Consiliului Local.

  

Consilierul PNL Dan Zăgan a preluat o funcție publică, inspector în cadrul Serviciului de Cadastru, Fond Funciar şi Consultanţǎ Agricolǎ,  în cadrul Primăriei Pașcani, obținută în urma unui concurs.

ROIECT DE HOTĂRÂRE privind încetarea mandatului de consilier al domnului Zăgan Dan și vacantarea unui post de consilier din cadrul Consiliului Local al Municipiului Pașcani – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind abrogarea Hotărârii Consiliului Local nr. 162 din 16.10.2008 privind stabilirea amplasamentului pentru construcție locuințe ANL pe teren proprietate publică a municipiului Pașcani, cu modificările și completările ulterioare – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea dezlipirii terenului din proprietatea publică a Municipiului Pașcani și aflat în administrarea Consiliului Local al Municipiului Pașcani, în suprafață de 8600 mp, situat în Municipiul Pașcani, strada Moldovei, nr. 33, județul Iași, având numărul cadastral 60225 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A. a amplasamentului situat în municipiul Pașcani, strada Moldovei, nr. 33, județul Iași, în suprafață de 2800 mp, număr cadastral 69007 și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții: „Proiect Tip – Construire Creșă Mică” – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Advertisements

Related posts

Proiect transfrontalier finalizat la Târgu Frumos. Au fost atrași 735.345 euro

Marius Parteni

Cat va costa reabilitarea termica a locuintei cu bani europeni

Redacția

Angajaţii Primăriei ameninţaţi de rudele consilierilor locali că-şi pierd serviciul

Răzvan Grecu
Încarcă...