NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință de foc! Delegații Lidl România vin mâine la ședința Comisiei Tehnice Rutiere. Vor aviz pentru extinderea lucrărilor!

Comisia de Organizare a Circulației Rutiere din cadrul Primăriei Pașcani are mâine o ședință grea. Aceasta se va întruni de la ora 12.00, la sediul instituției, pentru a da avizul pe marginea propunerii privind organizarea traficului rutier pe strada Moldovei, în zona noului supermarket.

Proiectantul care se ocupă de întocmirea documentației pentru „extindere parcare, desființare drogherie, amenajare alei auto și pietonale și împrejmuire” din incinta suprafeței deținute de Lidl România, va participa la ședință pentru a susține documentația în vederea obținerii avizului de construire.

Lidl se extinde pe o suprafață de teren achiziționată între amplasamentul actual și cel al noului supermarket. Concomitent cu decizia pe care autoritățile locale vor să o ia, pe marginea modului de organizare a traficului rutier pe strada Moldovei, reprezentanții acestei companii intenționează să își susțină punctul de vedere.

Cei de la Lidl România ar dori să fie respectate actualele căi de acces și ieșire din zona supermarketului, soluție care intră în conflict cu cea discutată în teren săptămâna trecută. Atunci s-a decis înființarea unor sensuri giratorii la intersecția de la Constructorul și cealaltă de la Kaufland, iar scuarul de pe mijlocul drumului să fie amenajat cu o singură trecere de pietoni între aceste supermarketuri.

  

Decizia aparține membrilor comisiei, dar ședința de mâine se anunță una foarte interesantă.    

Advertisements

Related posts

Costurile investiției pe strada Gării salvate de constructor. În alte localiltăți primarii pot cu sume mai mici!

Marius Parteni

ApaVital recrutează membri pentru Consiliul de Administrație

Redacția

Primăriile judeţului au datorii de opt milioane euro

Redacția
Încarcă...