NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Ședință de Consiliu Local la Târgu Frumos: Componența consiliilor de administrație ale unităților de învățământ și vânzarea unui teren, pe ordinea de zi

Săptămâna viitoare, în data de 29 septembrie, va avea loc la Târgu Frumos ședința ordinară de Consiliu Local aferentă lunii septembrie. Pe ordinea de zi, primarul Ionel Vatamanu a propus 12 proiecte de hotărâre pe care aleșii locali le vor analiza și dezbate.

Dezbaterilor, care vor începe la ora 14.00, vor debuta cu alegerea președintelui de ședință pentru următoarele 3 luni. Mai apoi, pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte de hotărâre care vizează administrarea domeniului public sau a instituțiilor din subordinea legislativului local.

De exemplu, unul dintre proiecte se referă la aprobarea Statului de funcții la Spitalul de Boli Cronice „Sfântul Ioan”, iar un altul la semnarea unui protocol de colaborare între Primăria Târgu Frumos și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă.

O altă serie de proiecte de pe ordinea de zi, dacă vor fi aprobate, vor stabili componența consiliilor de administrație ale unităților de învățământ din Târgu Frumos.

Advertisements
Advertisements
  

Alte două proiecte de hotărâre care vizează administrarea domeniului public se referă la însușirea unui raport de evaluare pentru un teren de 1.055 de metri pătrați ce ar urma să fie vândut de primărie și trecerea din domeniul public în cel privat al Orașului Târgu Frumos, a mai multor terenuri.

Iată ordinea de zi:

Advertisements
Advertisements

Related posts

Acțiuni ale polițiștilor de la Târgu Frumos, pentru siguranța cetățenilor

Redacția

Biblioteca Târgu Frumos: ”Citeşte o carte, dăruiește o carte !”

Oana Cordoneanu

Târg de Crăciun la Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...