NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință de consiliu de administrație la Spitalul Municipal Pașcani

La convocarea managerului Spitalului Municipal de Urgență Pașcani  astăzi a avut loc o ședință de consiliu de administrație, cu patru puncte pe ordinea de zi.

 

 Primul punct a fost aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe primele două luni ale anului pentru că nu au încheiat încă contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

 Al doilea punct a fost prezentarea raportului de activitate al managerului pe anul 2012, modificarea regulamentului de organizare și funcționare a statului de funcții și de personal, și modificarea proiectului planului de achiziții pentru Compartimentul de Primiri Urgențe.

 Discuții au mai fost pe  raportul activității managerului . Membrii consiliului de administrație au luat act de acest raport apoi acesta va merge la ordonatorul principal de credite care va face evaluarea activității managerului. Este vorba de activitatea pe 2012 care a fost un an bun pentru unitatea sanitară.

 În anul 2012 au fost 12.480 de persoane internate la Spitalul Municipal de Urgențe Pașcani, 370 de persoane au decedat, mortalitatea fiind de 2,97%, jumătate dintre cazuri provenind de la Secția de Paleație.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Pășcănenii s-au prins în Hora Unirii și au asistat la un spectacol folcloric în Piața Casei de Cultură (VIDEO)

Ema Roman

Vin vremuri bune! Primăria începe de săptămâna viitoare asfaltările în oraș!

Răzvan Grecu

Se caută vicepreşedinte pentru Judecătoria Paşcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site