NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință calmă, desfășurată la foc automat, în lipsa unor aleși mai vocali!

Proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de îndată a Consiliului Local, ce a avut loc astăzi, au fost votate la foc automat. Au fost prezenți 14 dintre cei 19 aleși locali în funcție.

Au lipsit Vasile Haldan, Dumitru Pantazi și Liliana Perțu (PSD), Sorin Olariu (PMP) și Cătălin Conache (PNL). Nici primarul Marius Pintilie nu a fost la ședință, el fiind de astăzi în concediu de odihnă.

Aleșii locali au votat taxele și impozitele locale, acordarea unui ajutor de urgență pentru o sportivă din Pașcani, organigrama Spitalului Municipal de Urgență, o modificare la proiectul privind construcția unei noi grădinițe pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt (peste drum de sediul Primăriei) și cheltuielie aferente, schimbarea unor locuine atribuite unor chiriași ANL, repartizarea unor locuințe disponibile și reviziuirea actului constitutiv al ARSACIS.

Au lipsit întrebările și contrele. La final aleșii locali au transmis cetățenilor Sărbători liniștite!

  
Advertisements

Related posts

Proprietarii mijloacelor publicitare de pe domeniul public vor trebui să liciteze pentru locațiile ocupate!

Răzvan Grecu

Incompetență! Primarul Dumitru Pantazi a dat banii pășcănenilor pe un proiect greșit! Reabilitarea Palatului Cantacuzino întârziată cu câteva luni din acest motiv!

Răzvan Grecu

Convențiile individuale de facturare a serviciilor apă-canal, o soluție dezbătută la Casa de Cultură! ApaVital acceptă, dar așteaptă o decizie a consilierilor

Marius Parteni
Încarcă...