RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Secretarul general al Primăriei și directorul economic în concediu, după ce au intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19

Stare de neliniște în Primăria Municipiului Pașcani, acolo unde funcționarii publici sunt îngrijorați de o posibilă infectare cu COVID-19, după ce doi colegi au intrat în contact direct cu o persoană care a fost confirmată sâmbătă ca având acest virus.

Secretarul general al Primăriei, Irina Jitaru, și directorul economic, Angelica Labonțu, au participat marți, 7 aprilie, la o ședință a Consiliului de Administație din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. La întâlnire a fost și o angajată a spitalului, ce lucrează la Resurse Umane. Aceasta s-a simțit rău pe finalul săptămânii trecute, manifestând simptome de COVID-19, astfel că a fost testată vineri, rezultatul fiind pozitiv. Sâmbătă a fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

În urma acestor informații, cele două funcționare din Primărie au luat decizia de a intra în concediu de odihnă, pentru a-și proteja colegii.

Un alt angajat al Primăriei care este izolat la domiciliu, de data aceasta la solicitarea Direcției de Sănătate Publică Iași, este șoferul de microbuz ce asigura transportul cadrelor medicale de la Iași, la Pașcani. Măsura a fost impusă după ce un medic care făcea naveta cu acest mijloc de transport în comun, a fost depistat ca fiind infectat cu COVID-19.

  

Related posts

12.000 de doze de imunoglobulină vor fi aduse luna aceasta în România

Redacția

Doi directori de spitale din Iaşi au picat examenul dat recent la Bucureşti

Redacția

Programul de lucru al cabinetelor din ambulatoriile spitalelor Municipal și CF!

Marius Parteni
Încarcă...