NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Secretarul general al Primăriei are mașină și șofer la scară!

Irina Jitaru, secretarul general al Municipiului Pașcani, are un statut special în Primărie. Aceasta este singurul angajat al instituției care beneficiează de mașină de serviciu și de șofer personal, facilitate pe care actualul primar Marius Pintilie nu o are.

Autovehiculul este o mașină pe care o folosea la deplasări în afara localității, fostul primar Neculai Rățoi. Este vorba despre o Leganza a producătorului Daewoo și la acea vreme era considerată a fi una de lux.

Conform unor informații din Primărie, Jitaru este adusă de acasă la muncă cu mașina și mai apoi este transportată la domiciliu, la finalul programului, tot cu autoturismul.

Toate acestea, în codițiile în care distanța de la locuința sa la Primărie poate fi parcursă pe jos, în maxim 10 minute.

  

Reamintim că Irina Jitaru a fost numită secretar după ce Mircea Zuzan, cel care ocupa această funcție, a fost trimis în judecată de procurorii DNA în dosarul Agrocomplex. Ulterior, după vacantarea funcției Jitaru a fost numită secretar general în urma unui concurs.

Advertisements

Related posts

Marius Bodea: Îl provoc pe Mihai Chirica la o dezbatere publică despre calitatea aerului din oraş

Redacția

Şefii Primăriei au depus astăzi cererea de finanţare pentru Palatul Cantacuzino

Ema Roman

20 septembrie-o nouă avarie la ApaVital!

Oana Cordoneanu
Încarcă...