RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Secretarul din Valea Seacă cercetat de Poliție. Iată ce spun oamenii legii!

Incident ciudat la Valea Seacă! Secretarul Primăriei are dosar penal pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor și pentru violare de domiciliu. De asemenea, permisul i-a fost suspendat. Cel în cauză se consideră nevinovat.   

Conform informațiilor furnizate de Biroul de Presă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Iași vineri, 22 mai, polițiștii din cadrul Secţiei 6 de Poliţie Rurală Paşcani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Valea Seacă, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autovehicul condus de un bărbat, de 56 de ani, din comuna Valea Seacă.

“Bărbatul nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor, ar fi continuat deplasarea pătrunzând pe contrasens, iar ulterior ar fi parcat și ar fi intrat în curtea locuinței unui alt bărbat, continuându-și deplasarea. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă, fiindu-i totodată  suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002. De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, se arată în comunicatul Poliției.

Incidentul a ajuns pe rețelele de socializare, iar șoferul vinovat a fost indicat în persoana lui Valeriu Nistor, secretarul Primăriei. Totul s-ar fi petrecut în jurul orelor 16.20.

  

Contactat astăzi telefonic, secretarul Nistor spune că a auzit de acuzațiile care îi sunt aduse.

“Nu sunt vinovat. Să fie demonstrate toate acestea. Aștept să văd și eu despre ce este vorba”, a spus Valeriu Nistor.

Related posts

Un şofer din județul Iaşi s-a răsturnat cu microbuzul pe care-l conducea în curtea unei case din satul Oniceni

Redacția

Minora din Heci-Lespezi căutată de polițiști, a fost găsită. Era în județul Cluj, la prietenul cunoscut pe Facebook

Oana Cordoneanu

Momente socante intr-o comuna. Un bataus a fost invitatul special al primarului, la sedinta de Consiliu Local

Redacția
Încarcă...