RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sebastian s-a stins departe de casă, la doar 22 de ani. Tânărul era plecat în Spania de șase ani

Tragedie într-o familie din comuna Havârna, județul Botoșani, după ce un tânăr murit la doar 22 de ani. Sebastian Zaharia s-a stins departe de casă, în Spania, acolo unde se afla de 6 ani.

Întreaga comunitate din Havârna este în stare de șoc, după ce un tânăr din localitate a murit la doar 22 de ani.

A plecat dintre noi prea devreme un suflet bun minunat. Odihnește-te în pace, în inimile noastre vei rămâne veșnic viu. Fie ca bunul Dumnezeu să te aseze de-a dreapta lui pentru a veghea de sus asupra familei și pentru a le da putere de a trece peste această grea încercare de la viatță! Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet minunat Sebi Zaharia!”, au transmis apropiații lui Sebi, potrivit botosaneanul.ro.

Sătenii din Havârna, localitatea sa natală, sunt extrem de afectați de ce s-a întâmplat și spun că tânărul era un om de ispravă:

  

“Zi tristă pentru comunitatea noastră, un copil al satului a fost chemat de Dumnezeu în Împărăția Sa. Întreaga comună îi plânge plecarea prea devreme dintre noi, dar mai ales toți prietenii lui Sebi. Dragi tineri hăvârneni și nu numai… prieteni ai lui Sebi… prin faptul că ați fost astăzi alături de el mai mult ca niciodată și prin faptul că l-ați plâns pe rețelele de socializare și-l numiți toți prieten drag ați demonstrat că puneți preț pe prietenie, că înțelegeți că la greu se văd cu adevărat prietenii si că vă pasă.

Și pentru asta noi toți (părinți ai voștri) vă mulțumim! Ați dat o speranță de renaștere comunei noastre! Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Sebi, părinților, fratelui și rudelor îndoliate multă putere pentru a merge înainte, iar voi, tineri hăvârneni, să-l purtați mereu pe oriunde ați fi cu voi prin amintiri!”.

Sebi, cum îi spuneau prietenii, era în Spania din 2014.

Tânărul ar fi fost răpus de o boală cumplită, scrie botosaninews.ro. Pentru el, rudele au făcut o slujbă în Spania, dar vor să-i repatrieze trupul neînsuflețit pentru a fi înmormântat acasă.

observator

Related posts

Ciolacu: „Înlocuirea lui Cîţu cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărţirea ciolanului pentru actuala Coaliţie. USR PLUS să propună o soluţie”

Redacția

Magnus Carlsen, un nou titlu mondial la șah rapid – Locul ocupat de reprezentantul României

Redacția

Ce scoruri estimează taberele Cîțu și Orban la congresul PNL

Redacția
Încarcă...