RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sebastian Burduja, carte privind „planul pentru București”: „Am un vis, să ridicăm Capitala României mai sus decât a fost vreodată”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și liberal care ar vrea să candideze pentru Primăria Generală, a scris o carte referitoare la viziunea sa despre București, putând fi făcute deja precomenzile.

Președintele PNL București, Sebastian Burduja FOTO Inquam Photos

Președintele PNL București, Sebastian Burduja FOTO Inquam Photos

Astăzi, când toată lumea vorbește despre alegeri și politicieni, eu aleg să vorbesc despre viziune și cetățeni. Despre Planul meu pentru București (Editura Litera, 2024). Blocat în trafic, mă uit pe geamul mașinii la un oraș cenușiu și neprietenos, cu trecători îngândurați și șoferi nervoși. Un București sufocat de haos, dezordine și poluare, din care mulți vor să plece, pentru că nu se mai regăsesc aici. Acest oraș, cu toată frumusețea, dar și imperfecțiunile lui, merită mai mult. Am spus mereu: cea mai importantă resursă a unui oraș sunt oamenii. Iar bucureștenii, înainte de a fi de dreapta, de stânga sau de centru, sunt cetățeni care au dreptul de a trăi decent în Capitala țării lor”, a scris pe pagina sa de Facebook Sebastian Burduja. 

  

Șeful PNL ar vrea să fie candidatul pentru București FOTO Facebook Sebastian Burduja

Șeful PNL ar vrea să fie candidatul pentru București FOTO Facebook Sebastian Burduja

Am scris această carte pentru că am un vis: să ridicăm Capitala României mai sus decât a fost vreodată și să redescoperim plăcerea de a trăi aici,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Peste 4.000 de animale de rasă comună au fost sterilizate gratuit în Ilfov în acest an

Redacția

Prezenţa unui urs, semnalată la circa 14 kilometri de municipiul Buzău

Redacția

Anca Dragu: România are nevoie urgent de un Guvern cu puteri depline

Redacția
Încarcă...