NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Se toarnă un film la Iași care îl va avea protagonist pe Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu va juca într-un film alături de prezentatorul de televiziune Dan Negru. Luptătorul de K1 va interpreta rolul unui fost luptător în Afghanistan a cărui fetiță este răpită. „Moartea din Carpați” a început deja cursurile de actorie cu o profesoară.

„Am un proiect. Nu e de televiziune, am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetiţa mea este răpită şi eu trebuie să o găsesc. E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într un film şi pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit”, a declarat Cătălin Moroşanu.

Moroșanu s-a pus serios pe treabă. Face cursuri de actorie și este nerăbdător să înceapă filmările.

„Sunt bătăi de cap, chiar eram cu o profesoară de actorie şi-mi explica anumite secrete, că trebuie să vorbesc din diafragmă, nu trebuie să gesticulez foarte mult… pentru că dau impresia că sunt violent şi nu este în regulă. La fel, trebuie să mă comport şi normal, când dau o replică să nu pară nici teatrală. Sunt mai multe chestii, doar că încă nu deţin toate secretele actoriei, dar măcar să fiu acolo la o notă de 5, la un «suficient». Începem filmările pe 15 iunie, o să fie şi Dan Negru, va fi o provocare pentru noi. Filmările se vor desfăşura la Iaşi. Clar va avea un succes mare, încerc să nu dezamăgesc şi să mă comport cât se poate de onorabil”, a spus Cătălin Moroşanu.

ZIARUL DE IASI

loading...
Advertisements

Related posts

Ziua mondială a telecomunicațiilor și a societății informaționale

Redacția

Expoziție Iorga – Titanul Istoriei Naționale la Casa de Cultură

Teona Gherasim

Solstițiu de vară 2018, cea mai lungă zi din an. Ce trebuie să faci pentru a avea noroc tot restul anului

Redacția
Încarcă...