RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Se strânge lațul? Candidatul PSD la Primărie dă semne de disperare

Disperat să nu piardă alegerile de pe 6 iunie, Mihai Chirica a început să se laude că “am prins câini înainte Paşti”, “am finalizat o parcare” şi “am vopsit stâlpii stradali”.

 

 Deci primarul interimar nu are treabă cu atragerea investitorilor ori accesarea de fonduri europene ci se ocupă de prinderea maidanezilor. Bonus, ca să fiţi siguri de “managementul” marca Mihai Chirica, PSD-istul a ordonat atacuri mizerabile la adresa contracandidatului de la PNL pe care l-a numit sugestiv “creaţia lui Fenechiu”. De parcă Mihai Chirica a apărut din spuma mării, nu a fost 12 ani sluga nr 1 a lui Gheorghe Nichita.

  

Managerul Chirica: investiţii sau fonduri europene? NU, maidanezii şi asfaltările electorale sunt baza

“Pe 29 am avut o primă captură de câini în zona CUG, pe data de 4 încă 2. Şi, încă o veste bună, pe strada Strămoşilor am finalizat parcarea vineri înainte de Paşti, am şi marcat-o” a anunţat Mihai Chirica în debutul unei noi emisiuni difuzate de televiziunea de casă a PSD Iaşi. Ca orice supermanager multifuncţional, Chirica a plusat apoi anunţând că “suntem într-o campanie amplă de vopsire a stâlpilor stradali. Îi vopsim în albastru, e mai frumos aşa”

Continuarea www.topiasi.ro

Related posts

Cu o majoritate de 72% în CJ, PSD a renunţat la aparenţele de normalitate şi a decis să aloce bani doar comunelor cu primari de stânga

Redacția

Oferta Mea – Mesaje de susținere și promovare a candidaților la alegerile prezidențiale (VIDEO)

Redacția

Forța Dreptei, partidul lui Ludovic Orban, a depus în Parlament un proiect care vizează eliminarea pensiilor speciale

Redacția
Încarcă...