NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Se stârnește vântul în Iași. Va bate cu putere 30 de ore (Cod Galben)

Județul Iași se va afla sub Cod Galben de vânt timp de 30 de ore. Atenționarea a fost transmisă de Administrația Națională de Meteorologie și este valabilă de marți, 23 martie, ora 12.00, și până miercuri, 24 martie, ora 18.00. Meteorologii anunță că vom avea parte de intensificări ale vântului, dar și de precipitații, dar mai slabe cantitativ.

”În Moldova, pe parcursul zilei de miercuri (24 martie), și în nord-estul Munteniei vor fi perioade în care vântul va avea intensificări cu viteze de 55…65 km/h, iar pe arii restrânse peste 70 km/h. Vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, mai ales sub formă de ninsoare, temporar viscolită”, se arată în informarea trimisă de ANM.

Meteorologii mai spun că la munte va ninge, pe alocuri moderat cantitativ, iar la altitudini în general de peste 1.500 m vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 70…90 km/h. De asemenea, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă sub 100 m.

Temperaturile vor fi de 6 grade Celsius ziua și vor coborî la -3 noaptea.

  

ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Scoateţi dopul din traficul de la Podu Iloaiei! Şoferii, aduşi la exasperare pe „european“

Redacția

Percheziţii de amploare la Iași. DNA vizează mai multe spitale COVID-19 din România care ar fi achiziționat la suprapreț teste PCR

Redacția

Trei puştani cu alcoolemii de comă, la spital:un Andrei şi prietenii săi

Redacția
Încarcă...