NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Se demolează clădirea Compan din Moara de Foc. Poluare uriaşă pentru a se face loc unui supermarket

Fizicianul Silviu Gurlui a publicat astăzi, 29 iulie 2020, pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj în care este ilustrat că aceste particule de praf au fost înghițite de oameni și sunt nocive. Populația ar trebui avertizată, iar autoritățile ieșene să acționeze în consecință pentru a remedia problema și a nu se mai repeta. Totodată, profesorul susține că mediul ideal de transmitere al noului coronavirus este mediul poluat.

„Moara de Foc, Iaşi, România. Dau adresa completă pentru traducerea completă în SUA, în Africa, în Japonia. Acest zid de particule e nociv?! Sigur, este. Aceste particule au fost înghiţite şi de oameni. La pachet cu Covidul, „tratament minunat”. Fie din neglijenţă, fie că este un accident, aşa ceva nu trebuie să se mai repete. Iar populaţia să fie avertizata, iar autorităţile să vadă „în a second” ce se întâmplă şi să acţioneze rapid în concordanţă cu dimensiunea problemei: concentraţie, tip poluare, parametri de trafic, parametri meteo. Aşa ceva nu trebuie să se mai repete! Trebuie investiţii radicale privind preîntâmpinarea lor. Rog medicii specialişti de pe pagina mea să-şi spună punctul de vedere legat de efectul asupra sănătăţii a ceea ce se vede în imagini. Să nu uităm că mediul ideal de transmitere SARS-COV-2 este mediul poluat. Mulțumesc Mihail.”, a publicat prof. Silviu Gurlui.

bzi

loading...
Advertisements

Related posts

Covid-19 a afectat zborurile la Aeroportul Iași. Wizz Air a renunțat la cinci rute extrem de căutate spre Italia. Prețul biletelor a explodat peste noapte!

Redacția

Filmare rară, cu primul concurs de breakdance din România, organizat la Iaşi în ’83. Cum arătau şi se mişcau „bunicii” hip-hop-ului românesc (VIDEO)

Redacția

Cum au reuşit 200 de ieșeni să-şi ia permisul cu şpagă la Botoșani. Descoperirea făcută de polițiști

Redacția
Încarcă...