NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Școlile din Pașcani unde elevii se întorc la cursuri în fizic, din data de 8 noiembrie!

Conform precizărilor de pe site-urile instituțiilor de învățământ din Pașcani, la nivelul municipiului se reia activitatea școlară în fizic în următoarele unități:  

Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” – 66,23% procent vaccinare, Liceul Teoretic „Miron Costin” – peste 60, 44%, Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” -62,16% și Școala „Iordache Cantacuzino” – 67,33%.

La Clubul Copiilor procentul de vaccinare este de 89,67%.

Liceul Economic „Nicolae Iorga” are un procent de vaccinare de 43,28%, iar cursurile se vor desfășura în online, la fel și la Colegiul Tehnic CF „Unirea”, unde procentul de vaccinare este de 58,76%. De asemenea la Școala Gâștești se înregistrează un procent de vaccinare de 51%, în rândul personalului didactic și auxiliar.

  

Conform Inspectoratului Școlar Județean Iași procentele pot suferit modificări până luni, în cazul în care vor apărea noi cazuri de vaccinare în rândul angajaților din unitățile de învățământ.

Advertisements

Related posts

Elevii și profesorii mai au o săptămână de vacanță. În primă fază, cursurile se vor relua tot în regim on-line, luni, 11 ianuarie 2021

Redacția

Liceul ar putea deveni obligatoriu. Până acum se accepta absolvirea a doar zece clase

Redacția

Câte zile de școală au rămas până la vacanța de Crăciun: structura anului școlar 2020-2021

Redacția
Încarcă...