NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Școala Specială Pașcani organizează Cupa Primăverii la Tenis de masă

Zeci de elevi din tot judetul sunt așteptați la o competitie de tenis la Școala Gimnazială Specială Pașcani. Cupa Primăverii la tenis este un concursul realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași și este organizat în data de 19 aprilie 2016

 Proiectul se adresează tuturor elevilor, nu numai școlilor speciale, nu există taxă de participare, iar termenul limită de înscriere este 15 aprilie.

“Este un proiect aflat în calendarul competițiilor educative la nivel județean organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași. Anul acesta se desfășoară ediția a VIII-a și este dedicate tuturor copiilor din județul Iași, nu numai copiilor cu anumite dizabilități. An de an numărul competitorilor a crescut și calitatea a crescut de asemenea,, sperăm anul acesta să avem o competiție net superioară valoric și sperăm ca și în ceilalți ani, trofeul să rămână la Școala Specială Pașcani”, ne-a declarat Gabriela Nedelcu, director la Școala Specială Pașcani.

  

1. Condiţii de participare, fişa de înscriere:
• Este recomandat ca echipele să fie formate din minim un sportiv pe categorie de vârstă după cum urmează: DMS (pentru cei din școlile speciale), cl. I-IV, cl. V-VIII, fete și băieți. Vor fi competiții pentru simplu și dublu.
• Înscrierea se va face de către şcoala de la care provin elevii în baza unui tabel parafat şi semnat de către conducerea unităţii. Tabelul poate fi transmis pe adresa de e-mail scsp_pascani@yahoo.com şi prin fax la numărul: 0232 762562;
• Cadrele didactice trebuie să prezinte fişa medicală/ adeverinţă medicală din care să rezulte starea de sănătate a copilului şi o copie a certificatului de naştere/ carte de identitate a elevilor;
Termenul limită de înscriere este 15.04.2016
2. Program 
• ora 08.00 – 09.00 – primirea invitaţilor
• ora 09.00 – 09.30 – SEDINŢA TEHNICĂ LA TENIS DE MASĂ
• ora 09,.30 – 12.30 – CONCURS TENIS DE MASA individual şi dublu
• ora 12.30 – 13.30 – PAUZĂ ;
• ora 13,30 – 16,30 – CONCURS TENIS DE MASA pe echipe
• ora 16,30 – 17 – PREMIEREA CASTIGATORILOR(locurile I, II, III, IV- individual, dublu vor primi diplome, iar primele trei echipe vor primi cupe si diplome.

De menționat este faptul că participanții vor primi pachețel pentru masa de prânz din partea organizatorilor. 

Cupa Primăverii la tenis de masă, aflat la ediția a VIII-a ediție are ca obiectiv principal întrunirea copiilor din sistemul de învățământ special alături de copii din școlile de masă în vederea creării de relații și atitudini pozitive. Competiția se desfășoară pe categorii de vârstă (primar, gimnazial), probele simplu (băieți, fete) și dublu. Fiecare școală înscrie în concurs o echipă formată din elevi din clasele I-IV și gimnaziu, fete și băieți. Echipa are în componență minim 5 membri. Competiția se desfășoară într-o singură zi finalizându-se cu premierea câștigătorilor. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Concursuri dure pentru ocuparea catedrelor libere in scolile si liceele iesene

Redacția

Consultații stomatologice gratuite pentru 90 de elevi pășcăneni

Redacția

Festivitate de închidere a Zilelor Liceului Economic ”Nicolae Iorga”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site