NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Schimbare fulgerătoare de manager la Spitalul de Copii. A venit un economist din alt județ

Mandatul directorului de până acum, Radu Terinte, nu a mai fost prelungit, succesor fiind numit un economist din Botoşani. Cine este Corneliu Mihai?

 

De astăzi, Spitalul de Copii „Sf. Maria” are un nou manager, în persoana botoşăneanului Corneliu Mihai, de profesie economist. Mandatul fostului director, Radu Terinte, s-a încheiat ieri.

Cunoscutul chirurg a deţinut această funcţie din 18 iulie 2013. L-am întrebat, ieri, de ce crede că nu i-a fost prelungit mandatul, mai ales că instituţia se pregăteşte să intre într-o serie de schimbări de anvergură: renovarea integrală şi extinderea unităţii de primire a urgenţelor. Fără alte comentarii, Radu Terinte ne-a explicat că succesorul său nu a debarcat în plin şantier şi că toată reorganizarea din spital este pusă la punct într-o comisie din care fac parte constructorul, reprezentanţii CJ şi, bineînţeles, ai spitalului.

Lucrările vor începe de la subsol, ne-a mai spus fostul manager, care se va întoarce la spitalul unde a fost dintotdeauna, CFR, şi la Universitatea de Medicină, în calitate de cadru didactic.

Preşedintele CJ, Maricel Popa, cel care a semnat ieri dispoziţia de numire în funcţie, ca interimar, a lui Corneliu Mihai, s-a arătat nemulţumit în ultimele luni de ceea ce el a numit întârzierea procedurilor prin care Spitalul de Copii a accesat fonduri europene pentru renovarea generală.

Articol integral pe www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Agricultorii din Iasi scad preturile la legume

Redacția

Iaşul, penultimul judeţ. Rata reuşitei la examenul pentru permis: un candidat din 4

Redacția

Blocajul politic de la Aeroport a fost înlăturat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site