NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Scaunul de director al lui Ursu se clatină. Viceprimarul Rățoi nemulțumit de deszăpezirea făcută ieri, de Ecoserv

Prima ninsoare din acest an a prins pe picior greșit pe operatorul care are delegat serviciul de deszăpezire. CLP Ecoserv SRL a dat măsura putinței sale ieri, când pe străzile din Pașcani s-a așternut un strat mic de zăpadă.

Deși o astfel de ninsoare nu punea în trecut probleme, atunci când serviciul era prestat de Gospodăria Comunală, ieri lucrurile au fost diferite, societatea a cărei director este Leonard Ursu nu a reușit în timp util să deszăpezească domeniul public.

Pe Facebook însă supărarea pășcănenilor s-a îndreptat către primarul Marius Pintilie și viceprimarul Cristian Rățoi, care așa cum este și normal, în ochii contribuabililor sunt responsabili de tot ce se întâmplă bun sau rău în comunitate.

Prezent în studioul Actualitatea TV, viceprimarul Cristian Rățoi a explicat că a primit asigurări de la Leonard Ursu că societatea sa este pregătită pentru a deszăpezi străzile din municipiu. Utilajele care au fost scoase însă în stradă de operator ieri, sunt de capacitate mică și nu fac față acestei sarcini, fapt constatat și de Rățoi.

  

„Noi, serviciul de deszăpezire l-am delegat către SC CLP Ecoserv SRL, condus de domnul Ursu, și chiar înainte cu câteva zile am discutat cu acesta la biroul dumnealui. Întrebându-l dacă este pregătit, dat fiind faptul că s-a anunțat schimbarea vremii, a zis că da, are cu ce să acționeze, are tot ce-i trebuie. Așa că am avut încredere deosebită în el. Am zis că dacă omul a zis că poate, atunci poate. S-a dovedit că utilajele pe care le are în dotare nu sunt utilaje de capacitate mare. O dată ce ai intrat la lucru cu ele, acestea trebuiau alimentate mai des cu sare, cu o soluție lichidă, pentru că, fie vorba între noi, nu faci cu un plug, cu o instalație de împrăștiat soluție salină, ce faci cu o sărăriță”, a explicat Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

Referindu-se la capacitatea lui Leonard Ursu de a face deszăpezirea străzilor din municipiu, viceprimarul Cristian Rățoi a apelat la un dicton atribuit lui Lenin, în perioada comunistă.

„Toată activitatea de deszăpezire este făcută de el. Știți era o vorbă pe vremuri: domnul dacă nu știi, te învățăm, dacă nu vrei…vrem noi”, a adăugat viceprimarul Cristian Rățoi.

Leonard Ursu a fost numit în fruntea societății CLP Ecoserv SRL prin dispoziție de primar de către fostul edil Dumitru Pantazi. Ulterior , Ursu a câștigat printr-un concurs controversat această funcție, iar mandatul său expiră anul viitor.

Advertisements

Related posts

Primăria scoate la licitație două loturi de teren de la ștrand, pentru amenajare de terase

Răzvan Grecu

Executivul din Pașcani va semna rezoluția „Autostradă pentru Moldova”

Marius Parteni

Alba neagra cu expertiza pasajului peste calea ferată de pe strada Grădiniţei

Marius Parteni
Încarcă...