NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Scandal pe tema bannerelor electorale! PNL întârzie să le dea jos, PSD se preface că a vrut să le amplaseze

PNL Pașcani este singura organizație politică care are amplasate bannere în perioada de precampanie electorală, pentru alegerile din 6 decembrie 2020, pentru Parlamentul României.

Acestea nu au fost date jos până ieri noapte, la ora 24:00, așa cum prevedea legea electorală. Deputatul Vasile Axinte spune că a informat juriștii organizației județene a PSD, pentru a acționa.

Cei din PNL, prin vocea vicepreședintelui Claudiu Bodoașcă, spun că au avut un contract cu o firmă să le amplaseze, pe care au informat-o ieri că trebuie să le dea jos, până la orele 24:00.

Cât privește lipsa bannerelor cu candidații PSD, pentru alegerile parlamentare, acestea nu au fost amplasate tocmai din lipsa de implicare a echipei de conducere, de la nivel local. Deputatul Axinte spune că PSD a depus solicitare la Primărie luni, 2 noiembrie, pe care primarul municipiului a semnat-o în decursul zilei de ieri.

“În timpul programului de audiențe, după cum se poate vedea și pe camere, am semnat solicitarea. Atunci mi s-a adus la cunoștință acest lucru. La mine nu a durat mult, eu nu am venit la Primărie să blochez lucrurile. Am semnat în mai puțin de două minute”, a susținut Marius Pintilie, primarul Municipiului.

Cel mai probabil Dumitru Pantazi, preşedintele PSD Pașcani, după ce a aflat pe data de 21 octombrie, când că a fost scos de pe lista pentru Camera Deputaţilor, nu a mai fost interesat de depunerea solicitărilor și amplasarea bannerelor. La acea dată, Pantazi încă era primarul municipiului.      

Advertisements

Related posts

Un senator PSD propune ca suspecţii de corupţie să nu mai fie arestaţi

Redacția

USR vrea organizarea referendumului „Fără penali în funcţii publice” odată cu alegerile parlamentare

Redacția

Cabinetele școlare vor fi afectate de decizia de reducere a fondurilor pentru asistența medicală stomatologică

Marius Parteni
Încarcă...