RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Scandal pe lipsa căldurii: Puterea și opoziția și-au adresat cuvinte grele! (VIDEO)

Ședința legislativului local de astăzi a fost una în care aleșii și-au împărțit vorbe grele. Opoziția l-a acuzat pe primar că nu a făcut nimic concret pentru a evita criza actuală, chiar dacă au fost formulate în trecut propuneri.

 

  

 Consilierul Marius Pintilie, președintele PNL, a încercat să explice că o decizie clară în privința RAGCL trebuie asumată de primar și consilierii PSD, care dețin puterea.

”Noi am făcut niște propuneri, după analiza activității de la RAGCL din 2017. Din păcate ceea ce am propus noi nu a fost luat în calcul. Iată că am ajuns din nou în această situație, dificilă”, a susținut Pintilie.

 Dumitru Pantazi, primarul municipiului, nu a suportat să fie acuzat de situația de la RAGCL și le-a trasmis liberalilor că problemele vin de pe vremea când Grigore Crăciunescu era primar.

”Noi am plătit mai multe subvenții decât voi. Știm foarte bine ce a fost pe vremea respectivă, câte arierate”, a spus Pantazi. “Ce anume ați făcut în cei 6 ani de când sunteți primar pentru această regie, domnule Pantazi?”, a întrebat Marius Pintilie.

 În discuții a intervenit și Sorin Olariu, consilier PMP. El a făcut apel la responsabilitate, și a ținut să le atragă atenția celor din PNL că nu face parte din executiv, ci din legislativ.

 ”Situația trebuie să ne-o asumăm toți. Nu mai e cale de întors”, a spus Olariu.

 Consilierul PSD Vasile Haldan a intervenit și el, ținând partea primarului. ”Știm cu toții că societatea are o structură de conducere. Nu cred că e vorba despre vina domnului primar, ci de responsabilitate”, a spus Haldan.

 Menționăm faptul că la ora actuală RAGCL mai furnizează agent termic și apă caldă unui număr de 2400 familii. De asemenea, regia asigură căldura școlilor, grădinițelor și alte instituții subordonate CL.

 

{youtube}marF9Hbz_l0{/youtube}

Related posts

Dumitru Pantazi, întrebat pe Facebook cum se arborează drapelul României

Ema Roman

USR PLUS Pașcani acuză Primăria că a blocat o campanie de informare cu privire la importanța vaccinării împotriva COVID 19

Răzvan Grecu

Modernizarea iluminatului public poate începe! Primarul a semnat ordinul de realizare a lucrărilor!

Răzvan Grecu
Încarcă...