NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Scandal la Aeroportul Otopeni! Sute de oameni, bolcați ore în șir. Suntem închiși, nu e nimeni!

Sute de oameni au stat blocaţi ore în şir în avion, dar şi pe aeroportul Otopeni după ce au aterizat cu o cursă Tarom de la Amsterdam.

Unul dintre pasageri a declarat că nu li s-a pus la dispoziţie nici mâncare, nici apă, iar cei care trebuiau să îi preia pentru a îi conduce în carantină s-ar fi certat pe proceduri.

”Sunt plecat de 30 de ore cu familia din SUA, am avut escală la Amsterdam, am fost preluați de o aeronava TAROM, în aeronavă era plin, 150 de pasageri, ne-au pus la dispoziție patru sticle cu apa și o pungă cu pahare de unică folosință.

Am stat două ore în avion pentru că nu se știa ce proceduri trebuie indeplinite, au venit 2 sau 3 mașini SMURD, au venit și mașini de poliție , SMURD, ulterior a venit și un autobuz si ne-au coborât cate 30 de persoane și ne-au dus către zonele de triere.

Iar acum de cel puțin o oră și jumătate suntem într-o zonă în care așteptăm să vină niște autobuze să ne preia, să ne ducă în locurile de carantina , suntem închiși în vreo 3 zone, cred că suntem undeva la vreo 200 de persoane, suntem închiși, nu este nimeni și avem niște dozatoare de apă dar nu avem pahare.”

BZI

loading...
Advertisements

Related posts

Orban: În privinţa sezonului turistic, e prematur să facem anunţuri

Redacția

Ion Țiriac ridică bloc de 80 de etaje în locul unui turn simbol al Capitalei

Redacția

ATENTIE! Amenzi usturatoare, atat pentru vanzatori, cat si pentru cumparatorii de lapte prospat

Redacția
Încarcă...