NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Scandal: FC Barcelona îi cere lui Neymar să returneze suma de 10,2 milioane euro

Conducerea clubului FC Barcelona decis să deschidă o nouă acţiune în justiţie împotriva starului brazilian Neymar, atacantul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, informează presa spaniolă.

Conform cotidianului EL Mundo, clubul catalan îi solicită lui Neymar să returneze suma de 10,2 milioane euro, pe care fotbalistul ar fi primit-o în plus pe parcursul perioadei petrecute la Barca, între 2013 şi 2017, din cauza calculării greşite a impozitelor.

Publicaţia iberică susţine că Fiscul spaniol ar fi fost cel care a remarcat această eroare şi i-a atenţionat pe oficialii Barcelonei, iar în cazul în care situaţia nu ar fi fost reglementată, cele 10,2 milioane euro ar fi fost considerate drept o donaţie a grupării de pe Camp Nou către fostul său jucător.

Neymar s-a transferat de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain în vara anului 2017, în ciuda opoziţiei clubului spaniol, după ce francezii au achitat clauza de reziliere a contractului atacantului brazilian cu Barca, în valoare de 222 milioane euro.

Ziarul El Mundo Deportivo subliniază la rândul său că Neymar, care a anunţat deja că nu mai este interesat să revină la Barca şi negociază prelungirea contractului său cu PSG, este persoana fizică cu cea mai mare datorie către fiscul spaniol: 34,6 milioane euro.

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

Drum județean închis după surparea unui mal

Redacția

VIDEO Un cuplu care făcea amor într-un tufiş, bătut cu o scândură de o femeie

Redacția

Raed Arafat: Termoscanarea nu-ți ia datele, nu-ți ia CNP-ul de pe frunte

Redacția
Încarcă...