RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Șase posturi sunt scoase la concurs pentru Poliția animalelor Iași

Șase posturi sunt scoase la concurs la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi, prin încadrare directă din sursă externă.  Înscrierile se fac on-line, la unitatea de poliție la care a scos posturile la concurs, până pe 28 decembrie 2020. 
 

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, 3 posturi de agenți, 2 posturi cu specializarea de medic veterinar și o funcție de ofițer de poliţie.
 
Înscrierile se fac on-line, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs.

Înscrierile se fac în perioada 18-28.12.2020, pe baza cererii de înscriere însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic, la adresa disponibilă în anunțul de concurs. După data de 28.12.2020, orele 16:00, înscrierile nu vor fi luate în calcul.
 
Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, la nivelul județului Iaşi, puteți accesa la adresa: https://is.politiaromana.ro.

  

ziaruldeiasi.ro

Related posts

Modificări în codul rutier de la 1 iulie

Redacția

Accident cu o victimă în apropierea fostei fabrici de zahăr. Un mopedist a murit! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Șofer sub influența alcoolului, depistat pe o stradă din Pașcani

Redacția
Încarcă...