NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Șase polițiști au pus la pământ și au încătușat un bătrân care a refuzat să i se ia temperatura, la supermarket

Șase polițiști au pus la pământ și au încătușat un bătrân care a refuzat să i se ia temperatura, la supermarket, în București. Soția bătrânului a fost urcată și ea în mașina Poliției.

Scene incredibile au fost filmate în fața unui supermarket din București, unde trei persoane au refuzat să li se ia temperatura și au făcut scandal pentru că nu li s-a dat astfel voie să intre în magazin. Un apel la 112 a adus acolo un echipaj de Poliție, apoi al doilea și al treilea.

În imaginile filmate de un martor se vede însă cum un bătrân, una dintre cele trei persoane, e încătușat după ce e pus la pământ de șase agenți de poliție.

”La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, la momentul în care poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la sediul subunităţii de poliţie.

”Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Pe durata stării de alertă, persoanele sunt obligate să poarte mască de protecţie în spaţiile închise, iar accesul în magazine, instituţii şi alte locaţii închise se face după ce se măsoară temperatura.

OBSERVATOR

loading...
Advertisements

Related posts

20 de frigidere si 10 maşini de spălat puse la bătaie de E.ON dacă activezi factura electronică

Redacția

Românii continuă să se întoarcă acasă. Peste 22.000 de oameni au intrat în țară, în ultimele 24 de ore

Redacția

Unul dintre cei mai bogaţi români, condamnat cu executare la Iaşi

Redacția
Încarcă...