NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Şapte arestări în dosarul traficului de droguri din județul Iași

Între cei şapte, unul este Iulius Petre Zugravu (foto), fiul parohului de la Biserica „Sfânta Parascheva“.

Şapte dintre membrii reţelei de droguri de pe ruta – Iaşi – Târgu Frumos – Hârlău au fost reţinuţi în noaptea de marţi spre miercuri de către poliţiştii Antidrog Iaşi şi procurorii DIICOT. Aceştia sunt Iulius Petre Zugravu, fiul parohului de la Biserica “Sfânta Parascheva”Târgu Frumos, Gabriel Cosmin Machidon, Mihai Ceucă zis “Mişu”, Petru Rusu zis “Boris”, Dan Andrei Hanganu şi Valerică Mihai Bologa. Ei au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Iaşi.

Acuzaţiile anchetatorilor sunt de trafic cu droguri. Audierile au durat întreaga noapte. În cursul zilei de ieri, cei şapte traficanţi au fost trimişi în faţa judecătorilor de la Tribunal cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de la Crimă Organizată au ridicat şi confiscat importante cantităţi de droguri, peste 200 kilograme de canabis, dar şi droguri de mare risc, respectiv cocaină şi ecstasy. Totodată, au fost ridicate de la traficanţi importante sume de bani provenite din traficul de droguri, plus arme albe şi alte bunuri. Captura mare de droguri a fost găsită la Feredeni, într-o seră, aceasta fiind îngrijită de Mihai Ceucă, el fiind unul dintre cei responsabil cu producţia. De asemenea, o altă seră a fost găsită în Hârlău.

  

ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Femeia care şi-a ucis iubitul cu 39 de ani mai în vârstă cu tocătorul de şniţele rămâne în arest

Redacția

Fostul primar al Iaşului, Gheorghe Nichita, condamnat în dosarul ”Amanta”

Redacția

Știți de unde vine numele de ”Bolta rece”? Istoria celebrei crâșme din Iași

Redacția
Încarcă...