RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Săptămâna Mondială a Antreprenoriatului la Colegiul Unirea

În perioada 14-20 noiembrie 2016, la Colegiul  Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, Paşcani, s-a desfăşurat Săptămâna Antreprenoriatului. 

Obiectivul activităților din Săptămâna Mondială  a Antreprenoriatului (GEW 2016) este sa încurajeze inițiativa tinerilor, abordarea practică a ideilor lor, să găsească utilitatea elementelor teoretice dobândite în școală la orele de antreprenoriat. Activitateacu tradiție, a avut ca invitatîn acest an,reprezentantul unei importante firme din Paşcani, și anume, antreprenorul Leonard Rusu de la S.C. NGM LEONARD SRL. În cadrul evenimentului „101 Antreprenori la clasă”, elevii din clasele a XI-a D și a XII-a C, sub coordonarea doamnelor profesor  Daniela Orăşanu, Iuliana Costea și Mirea Carmen, au participat la dezbateri pe teme antreprenoriale, abordând subiecte legate de  crearea  de locuri de muncă, stimularea creșterii economice  și extinderea bunăstarii umane în general.

Evenimentul desfășurat face parte din Global Entrepreneuship Week, o inițiativă internațională de promovare a antreprenoriatului în rândul tinerilor de pe toate continentele,cu colaborarea echipei GEW de la Junior Achievement Romania.

  

Junior Achievement este cea mai mare şi cea mai dinamică organizaţie internaţională de educaţie economică şi antreprenorială și implementează în şcoli programe de dezvoltarea abilităților pentru viață, educaţie economică, antreprenorială, financiară, de orientare profesională și educație pentru sănătate și viață activă.

 

 

Related posts

Profesorii ies in strada sa-si ceara drepturle. S-au saturat sa fie umiliti

Redacția

Cîmpeanu: Rezultatele de la Titularizare arată un aspect trist şi îngrijorător; e nevoie de măsuri integrate

Redacția

 Zilele Colegiului “M.Sadoveanu ” – Spectacol de teatru și “Hanul ghicitoare”

Carmen Bălăceanu
Încarcă...