NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Săptămâna debutează cu vreme caldă, dar instabilă

Astăzi, vremea în Moldova va fi caldă. Cerul va fi variabil cu unele înnorări după amiaza și seara, în nord și la munte, unde izolat vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări pe timpul averselor. Temperaturile maxime ale aerului vor oscila între 20 și 27 de grade.  

La noapte, vremea în Moldova va fi apropiată de normalul termic al perioadei cu cerul variabil. Trecător, la munte va ploua. Vântul va avea unele intensificări. Temperaturile minime ale aerului vor fi cuprinse între: 10 și 14 grade.

Vremea va deveni treptat instabilă, începând cu noaptea de marți spre miercuri. Se vor semnala averse, ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări marți, când va lua trecător și aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor oscila, între: 24 și 27 de grade marți, apoi între 20 și 26 de grade, iar cele minime se vor încadra, între 11 și 15 grade.

radio iasi

  
Advertisements

Related posts

Activităţi speciale, de Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului

Redacția

Vreme anormal de caldă în următoarea perioadă

Redacția

Dosar penal legat de modul în care a fost construit spitalul modular de la Lețcani

Redacția
Încarcă...