NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Sancțiuni aplicate de polițiștii din Târgu Frumos

În perioada 6 – 8 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos și Secției nr. 7 Poliție Rurală Târgu Frumos au acționat pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, combaterea faptelor antisociale și prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii au fost controlate 11 societăți și au fost verificate 172 de autoturisme, fiind legitimate 290 de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.805 lei, dintre care 35 conform O.U.G. nr. 195/2002, 25 conform Legii nr. 61/1991.

Spre exemplu, un bărbat din comuna Oțeleni a fost sancționat contravențional, conform Legii nr. 61/1991, deoarece a tulburat ordinea și liniștea publică.

Advertisements
  

La data de 5 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Târgu Frumos au oprit pentru control, pe raza comunei Lungani, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani.

Advertisements

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatori din orașul Tg. Frumos

Redacția

14 familii de tineri din Târgu Frumos au primit astăzi loturi de teren unde să-și construiască locuințe

Ema Roman

Bărbat din Târgu Frumos, sub control judiciar după ce a falsificat buletine de analize COVID-19

Redacția
Încarcă...