RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sala de sport de la Clubul Sportiv Municipal Pașcani nu a produs niciun ban din închiriere, în 2020 și în 2019

Probleme mari la Clubul Sportiv Municipal Pașcani, descoperite în cadrul unei misiuni de audit făcute de Primărie. Conform unor informații obținute pe surse de NewsPascani.com, administrarea sălii de sport de către club, nu a adus la bugetul local niciun ban în ultimii doi ani de zile.

Practic, în evidențele contabile ale clubului nu există venituri, pentru perioada amintită, din închirierea sălii de sport, asta deși sala a fost folosită cu regularitate de către doritorii de sport. S-a ajuns la această situație, din cauza unei prevederi legale prin care se fixa ca 50% din chirie să fie virată în contul bugetului local, restul banilor rămânând la CSM  Pașcani.

Pentru a evita această plată, directorul Bogdan Mandric a luat decizia ca cei care doreau să folosească sala de sport să facă donații către club, fără a mai plăti chirie. Soluția aleasă este însă una nelegală și poate fi încadrată cu ușurință la evaziune fiscală.

Din aceste donații s-au încasat  în fiecare dintre cei doi ani aproximativ 10.000 de lei, adică undeva la 800 de lei pe lună, sumă extrem de mică în raport cu gradul de folosire a acestei săli de sport.

  

Bogdan Mandric, directorul CSM Pașcani nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a lămuri această situație.

Related posts

Pantazi a încheiat contracte de extindere a rețelelor de gaz, fără o înțelegere cu Delgaz Grid

Răzvan Grecu

Primarul se mândrește cu lucrările de înlocuire a corpurilor de iluminat. Cât costă o lampă, domnule Pantazi?

Marius Parteni

Primarul Dumitru Pantazi acuzat că face „mahala” în Consiliul Local

Răzvan Grecu
Încarcă...