NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sala de sport de la Clubul Sportiv Municipal Pașcani nu a produs niciun ban din închiriere, în 2020 și în 2019

Probleme mari la Clubul Sportiv Municipal Pașcani, descoperite în cadrul unei misiuni de audit făcute de Primărie. Conform unor informații obținute pe surse de NewsPascani.com, administrarea sălii de sport de către club, nu a adus la bugetul local niciun ban în ultimii doi ani de zile.

Practic, în evidențele contabile ale clubului nu există venituri, pentru perioada amintită, din închirierea sălii de sport, asta deși sala a fost folosită cu regularitate de către doritorii de sport. S-a ajuns la această situație, din cauza unei prevederi legale prin care se fixa ca 50% din chirie să fie virată în contul bugetului local, restul banilor rămânând la CSM  Pașcani.

Pentru a evita această plată, directorul Bogdan Mandric a luat decizia ca cei care doreau să folosească sala de sport să facă donații către club, fără a mai plăti chirie. Soluția aleasă este însă una nelegală și poate fi încadrată cu ușurință la evaziune fiscală.

Din aceste donații s-au încasat  în fiecare dintre cei doi ani aproximativ 10.000 de lei, adică undeva la 800 de lei pe lună, sumă extrem de mică în raport cu gradul de folosire a acestei săli de sport.

  

Bogdan Mandric, directorul CSM Pașcani nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a lămuri această situație.

Advertisements

Related posts

Executivul din Pașcani va semna rezoluția „Autostradă pentru Moldova”

Marius Parteni

Primarul Pantazi și secretarul Jitaru s-au dat de gol: proiectul liberalilor privind salubrizarea subsolurilor de bloc este legal!

Răzvan Grecu

Disperare marca Dumitru Pantazi și PSD. Proiectul privind metodologia de facturare a serviciilor de apă, introdus strategic pe ordinea de zi

Marius Parteni
Încarcă...