RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

S-au asfaltat șanțurile din sensul giratoriu de la semafoarele vechi

După ce circulația din zona centrală a Pașcaniului a fost paralizată timp de câteva ore, din cauza unor lucrări executate în vederea reabilitării porțiunilor de carosabil, afectate de lucrările executatea de ApaVital, astăzi acestea au fost finalizate prin asfaltarea acelor segmente de stradă.

În prima parte a zilei de astăzi, pășcănenii care au circulat cu mașina prin această intersecție au întâmpinat dificultăți din cauza a două șanțuri cu o lățime de 1 metru și cu o adâncime de aproximativ 10 centimetri.

În partea a doua a zilei, în timp ce pășcănenii serbau în piațeta din fața Primăriei Ziua Națională a României, o echipă de muncitori a finalizat lucrarea asfaltând cele două șanțuri.

Așadar, din cele trei sensuri giratorii de pe Strada Moldovei două au fost finalizate și sunt funcționale, în timp ce la cel de la intersecția Constructorul  lucrările sunt suspendate de câteva zile.  

  

Related posts

Iazurile din Blăgești trecute în proprietatea publică a municipiului

Marius Parteni

Astăzi la sediul Primăriei în cadrul proiectului de Strategie și Dezvoltare s-au ridicat probleme legate de Educație, Sănătate și Incluziune Socială. Primarul dezinteresat de aceste subiecte!

Teona Gherasim

A venit primăvara! Pășcănenii vor primi energie termică doar șase ore pe zi

Teona Gherasim
Încarcă...