RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

S-a urcat beat pe bicicletă și s-a izbit frontal într-o mașină de pe contrasens

Un biciclist pornit la drum în stare de ebrietate a fost victima unui accident, după ce a pierdut controlul vehiculului pe două roți și s-a izbit într-o mașină, care circula regulamentar din sens opus.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seara, înainte de ora 19.00, pe un drum județean din comuna Măzănăești. În timp ce conducea imprudent bicicleta în pantă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, un bărbat de 45 de ani din comuna Drăgoiești a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală-lateral stânga cu un autoturism marca Skoda Octavia, condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 33 ani din municipiul Suceava. În urma impactului biciclistul a fost proiectat pe carosabil, fiind rănit mai tare în zona capului.

Biciclistul a fost transportat de către echipajul unei ambulanțe la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, unde în urma acordării de îngrijiri medicale i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral ușor, traumatism mână stângă”, victima rămânând internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, pentru a i se recolta mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

  

Biciclistul a fost testat la rândul său cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

telem

Related posts

Creștere cu 1.800% a căutărilor pe Google „ucideți evreii” la nivel global, o tendință îngrijorătoare a creșterii atitudinii antisemite – raport

Redacția

SUA anunţă arestarea unui agent chinez, după ce un american a fost condamnat la închisoare pentru spionaj în China

Redacția

Tema comasării alegerilor pierde teren în Coaliție

Redacția
Încarcă...