RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

S-a stabilit când va avea loc loteria fiscală din februarie

O nouă extragere la loteria bonurilor fiscale va avea loc duminică, 19 februarie, la care participă toate bonurile fiscale emise luna trecută, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

 

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, este publică şi poate fi transmisă în direct.

  

„După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare”, arată Ministerul Finanţelor.

La extragerea din ianuarie au ieşit câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 706 lei emise pe 7 decembrie. 

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse din ziua următoare extragerii, la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună  în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

În acest an sunt organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

 

Sursa: digi24.ro

Related posts

Paşcaniul curăţat de zăpada de pe străzi

Ema Roman

Lucrările din cadrul Proiectului de reabilitare străzi și pietonal se vor relua la începutul lunii martie

Redacția

Camerele de supraveghere ce vor fi montate în zona vale privite ca „un polițist” de care comunitatea are nevoie în lupta cu infractorii

Marius Parteni
Încarcă...