NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

S-a stabilit când va avea loc loteria fiscală din februarie

O nouă extragere la loteria bonurilor fiscale va avea loc duminică, 19 februarie, la care participă toate bonurile fiscale emise luna trecută, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

 

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, este publică şi poate fi transmisă în direct.

  

„După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare”, arată Ministerul Finanţelor.

La extragerea din ianuarie au ieşit câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 706 lei emise pe 7 decembrie. 

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse din ziua următoare extragerii, la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună  în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

În acest an sunt organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

 

Sursa: digi24.ro

Advertisements

Related posts

Puține persoane la depunerea jurământului primarului Pantazi și a consilierilor locali. Sala închisă de ISU, redeschisă pentru aleși

Marius Parteni

O grădiniță nouă, modernizarea unei săli de sport și a Aleii Parcului ar putea fi finanțate prin bani europeni! Proiectul a trecut de prima etapă! Urmează precontractarea!

Răzvan Grecu

2 miliarde de euro, în loc de 1,2 miliarde pentru 68 km de autostradă din judeţul Iaşi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site