NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

S-a rupt ştreangul în care se spânzura şi a căzut de la etaj, rănindu-se foarte grav

Două tentative de sinucidere au fost înregistrate în Iaşi în ultimele două zile. Un bărbat de 37 de ani a încercat să-şi pună capăt vieţii prin spânzurare, dar a căzut de la 15 metri, de la balconul locuinţei, şi a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântului Spiridon“ din Iaşi.

Acesta avea răni provocate de strânsoare, dar şi un traumatism cranio-cerebral, traumatism de bazin şi o contuzie toraco-abdominală. 

„Pacientul ajuns la UPU în urma unei tentative de suicid prin spânzurare prezenta o contuzie toraco-abdominală, un traumatism de bazin, traumatism cranio-cerebral, cauzate de căderea de la înălţimea de 15 metri. După stabilizare, s-a decis dirijarea sa către Spitalul de Neurochirurgie“, a declarat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Un alt tânăr, în vârstă de 26 de ani, a fost adus în UPU după ce a ingerat voluntar, conform primelor constatări, o substanţă ce se utilizează împotriva şoarecilor şi şobolanilor. „În urma investigaţiilor, s-a constatat că pacientul s-a intoxicat cu raticid. Acesta a refuzat internarea“, a adăugat profesorul Diana Cimpoeşu. 

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

Advertisements

Related posts

Arafat: Acum am ajuns în momentul care ne batem joc de ce s-a făcut

Redacția

Șef de secție de la Spitalul Municipal de Urgență confirmat cu COVID-19. Pacienții și personalul vor fi testați. Alți doi pozitivi în prima zi de Paște!

Redacția

Unii români poartă cu lunile aceeaşi mască de unică folosinţă. Avertismentul medicilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site