RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

S-a finalizat licitația pentru realizarea strategiei de dezvoltare a municipiului Pașcani. O sigură firmă înscrisă!

Autoritățile publice locale au anunțat că a fost finalizată licitația pentru serviciile privind documentația comună ce conține strategia locală de dezvoltare și planul de mobilitate urbană. Cel din urmă este un document foarte important pentru munincipalitate, de el depinzând accesarea de fonduri europene și guvernamentale pentru modernizarea transportului in comun.

Informația a fost oferită de administratorul public Claudiu Bodoașcă, în cadrul conferinței de presă de ieri, iar în conformitate cu spusele acestuia termenul de evaluare a ofertelor este de la 20 de zile la șase luni.

„S-a terminat licitația, s-au deschis ofertele. Avem o singură ofertă care este în evaluare. Nu avem dreptul să avem ingerințe în cadrul comisiei de evaluare. Comisia de evaluare evaluează condițiile impuse prin caietul de sarcini. Ce am văzut eu acolo este că firma care a câștigat a depus garanția de participare la licitație.”, a declarat Claudiu Bodoașcă.

Reamintim că, în anul 2018 Primăria Pașcani a ratat oportunitatea de a moderniza transportul public local din cauza faptului că nu era realizat planul de mobilitate urbană.

  

Related posts

Terenul de la Legume SA pregătit pentru o nouă cultură, după porumbul recoltat în această toamnă!

Marius Parteni

Parcări cu stații pentru încărcarea mașinilor electrice și programul „Adoptă un spațiu verde”, propunerile lui Sorin Olariu pentru consilierii locali!

Răzvan Grecu

Bonurile fiscale câștigătoare la Loteria de duminică sunt cele din 16 iulie cu o valoare de 505 lei

Redacția
Încarcă...