NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

S-a deschis site-ul lui Moș Crăciun

Site-ul www.laposte.fr/pere-noel al lui Moș Crăciun s-a deschis luni, iar „secretariatul” acestuia începe de miercuri să răspundă scrisorilor, a anunțat grupul La Poste, din Franța. Moșul (Pere Noël) va fi ajutat de 60 de spiriduși secretari pentru a le răspunde tuturor celor care îi scriu, a precizat La Poste într-un comunicat, semnalează site-ul leparisien.fr.

 

Pentru a-i ajuta să aibă răbdare până la Crăciun, Moșul le trimite, împreună cu răspunsul, un desen de colorat. Alte poze de colorat sunt puse la dispoziția copiilor pe site-ul La Poste, care invită la transformarea desenelor în desene animate prin intermediul unei aplicații ce poate fi descărcată în mod gratuit. Site-ul mai propune, printre altele, rețete de bucătărie și povești pe tema Crăciunului.

În cazul scrisorilor trimise prin poștă, pe plic trebuie să se menționeze „Pere Noël”, precum și numele, prenumele, și adresa copilului expeditor.

În 2015, peste 1,2 milioane de copii i-au scris lui „Pere Noël” la Libourne, în departamentul francez Gironde, unde se află „secretariatul” lui Moș Crăciun. Dintre aceștia, 129.000 i-au trimis e-mail-uri direct de pe site-ul menționat.

Sursa: agerpres.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Oameni ai locului (4 Noiembrie 2016): PREȘEDINTELE COTAR IAȘI DESPRE POLIȚELE DE ASIGURARE ȘI MĂSURILE PRIORITARE PENTRU VIITORUL GUVERN

Dragoș Acalugaritei

Povestea OLDA, mixul românesc între Dacia şi Oltcit, transportat în Canada cu “celebru Pașcani”

Redacția

Peste 6.000 de oameni la AERO DRIFT WEEKEND, eveniment în premieră, desfășurat la Aeroportul Iași (Foto)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site