RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

S-a deschis Kaufland Pașcani. Este magazinul cu numărul 82 din țară

Peste 100 de persoane și-au găsit de muncă în urma deschiderii magazinului Kaufland la Pașcani. Inaugurarea a avut loc miercuri, 30 ianuarie, în prezența mai multor oficialități locale și a fost făcută de către directorul Petrișor Lungu. Protopopul Pavel Postolachi alături de preotul Dumitru Cristea au oficiat slujba de sfințire.

 

După prânz magazinul și-a deschis porțile și către public, în afară de oferta bogată de alimente care acoperă necesarul zilnic al clientului, Kaufland oferă și produse atractive din domeniile menaj, sticlărie, porțelan, textile, electrice, papetărie, jucării, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.

  

“Mulțumesc tuturor autorităților prezente în sprijinul acordat în realizarea acestui obiectiv și pentru sprijinul acordat .Am alături de mine o echipă tânără, activă, bazată pe performanță și sper să venim în sprijinul pășcănenilor. La nivel european suntem prezenți în șapte țări, în Pașcani am deschis magazinul cu numărul 82”, a declarat directorul Kaufland Pașcani, Petrișor Lungu.

 Retailerul german a atins pragul de 82 de magazine cu o unitate în Pașcani. Astăzi a avut loc inaugurararea și sfințirea hypermarketului în prezența oficialităților locale, a protopopului Pavel Postolachi, preotul Dumitru Cristea, angajați și directorul Petrișor Lungu.  Valoarea investiției se ridică la 6 milioane de euro.  

 „Este într-adevăr un hipermarket de talie europeană, ne bucurăm că îl avem și noi în Pașcani și dăm posibilitatea cetățenilor să aleagă preț-calitate. S-au creat și niște noi locuri de muncă pentru care mulțumim mult”, a precizat viceprimarul Vasile Axinte.

 Kaufland beneficiază de tehnologie nouă și modernă, încălzirea se face prin pardoseală, se întinde pe o suprafață de 20.000 mp, partea de magazin va avea 4.000 mp.

 Programul este stabilit în avantajul clienților- Kaufland Pașcani este deschis de luni-sâmbătă, de la ora 08: 00 la ora 21.00, iar duminica de la ora 08: 00 la ora 18.00 și sunt prevăzute 200 de locuri de parcare.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ofertă masivă: se caută oameni pentru 120 de locuri de muncă în administraţie, în judeţul Iaşi

Redacția

În Pașcani restaurantele și cafenelele pot funcționa în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din spațiu! Orar de funcționare redus!

Răzvan Grecu

Firma Marcel exportă carne de 8.000.000 euro pe an

Redacția
Încarcă...