NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rusia îl demite pe comandantul forțelor sale din districtul vestic, cunoscut drept „Măcelarul din Alep”, ca urmare a pierderilor dureroase din ultimele săptămâni pe frontul din Ucraina – RBC

Comandantul Districtului Militar de Vest al Armatei ruse a fost schimbat din funcție, scrie RBC, citată de Reuters. Rusia a suferit o serie de răsturnări de situație dureroase în ultimele săptămâni în războiul din Ucraina.

În locul generalului-colonel Alexandr Juravlev a fost numit generalul-locotenent Roman Berdnikov, precizează sursa RBC, care prezintă date din Registrul de stat unificat al persoanelor juridice.

„Generalul-locotenent a condus comanda Districtului Militar de Vest (ZVO), anterior districtul fiind condus de generalul-colonel Alexandr Juravlev”, rezultă din Registrul de Stat Unificat al Persoanelor Juridice la data de 2 octombrie. Informația privind schimbarea comandantului ZVO a fost confirmată de o sursă RBC familiarizată cu schimbările de personal.

Pe site-ul web al Ministerului Apărării, Zhuravlev figurează în continuare ca șef al Districtului Militar de Vest , iar Berdnikov este comandantul Armatei 29 de arme combinate.

Advertisements
  

Sursa foto: mil.ru – Roman Berdnikov

Berdnikov a fost anterior comandantul formațiunii de arme combinate a Districtului Militar de Est, apoi a comandat un grup de trupe rusești în Siria. În 1991 a absolvit Școala Militară Suvorov din Kiev. În 2020, a fost promovat la gradul de general-locotenent.

Advertisements

Zhuravlev este originar din regiunea Tiumen.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Sute de vase au oprit pe Dunăre din cauza debitului scăzut / În secțiunea bulgaro-română există 20 de praguri care îngreunează navigarea / Nivelul cel mai scăzut este în zonele insulelor Belene și Batin/ Pot trece vase cu pescaj de până la 1,30 metri

Redacția

Transfăgărășanul s-a redeschis. Ce probleme întâmpină turiștii care ajung aici

Redacția

O pianistă în vârstă de 97 de ani, ultimul elev supraviețuitor al lui Rahmaninov, semnează un contract record pentru un nou album

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site