RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Rugăciuni înălțate pentru Nicoleta! Astăzi va fi operată

Zi importantă pentru Nicoleta, tânăra de 17 ani din Pașcani cu tumoră cerebrală. Astăzi va fi operată de o echipă de specialiști, la clinica din Turcia unde este internată. Din păcate, a fost testată pozitiv la Covid-19, însă chiar și așa s-a decis intrarea ei în operație. Tumora a crescut și face presiune pe creier, iar din această cauză are dureri foarte mari, viața îi este pusă în pericol. Nicoleta are nevoie de rugăciunile noastre și să sperăm că va fi bine după intervenție. Costul operației este de 17.500 de dolari, plata a fost făcută deja către clinică.   

”Nicoleta a fost testata covid și a iesit pozitiva.Luni pe 25 ianuarie primul test pozitiv. Doctorii din prima zi când a venit, și i sa făcut scanarea BT ,au văzut pe acea scanare ceva in neregula și rezultatele la sange foarte ridicate și cu infecție foarte puternica la sonda imediat au băgat-o pe tratament . Dupa ce sa efectuat și tomografia doctorul a suspectato de covid și a cerut sa i se faca testul. Rezultatul pozitiv. A fost izolata și pusa pe tratament de covid. E inca in izlore dar mâine va fi o zi mare . Nicoleta maine va fi operata.O echipa de medici chiar daca e in izolare , au continuat lupta pentru Nicoleta. Sau dus la ea au consultato au facut consiliu si au ajuns la concluzia ca viata Nicoletei e in pericol din cauza acelei tumori de pe creier. Tumora și şuntu pus în România ii face presiune foarte mare pe creier si in felul acesta ii pune viata in pericol. Din aceasta cauza medicii au ajuns la concluzia ca , cat de rapid trebuie interveni chirurgical pentru a elimina tumora. Chiar daca e inca pozitiva covid medicii au considerat ca nu e bine sa asteptam pana se tratează pentru ca viata ei e in pericol mereu. Costul operației e de 17.500 de dolar . Parintii au facut plata către clinica prin transfer bancar Astazi medicul va vorbi cu parintii despre ce consta si cum va decurge operația. Va mulțumim tuturor care sunteti alatuti de familie. Nicoleta are nevoie de noi”, este anunțul făcut de Daniela  Munteanu, pe pagina sa de facebook, pășcăneanca care s-a ocupat de cazul Nicoletei.

Zilele acestea urmează să vină rezultatul unui test făcut în America, biopsie lucrată genetic, care a costat 6.000 de dolari. Este un test care se lucrează pe ADN și relevă din ce cauză s-a făcut tumora, dacă este genetic. În funcție de rezultat va fi făcut tratament personalizat pentru Nicoleta.

Related posts

122 ambulanţe noi, cu dotări moderne, au fost recepţionate de IGSU

Redacția

Produsele pentru bebelusi: Cum sa le alegi si cat de periculoase sunt

Redacția

Studiu care demontează o teorie a conspirației: Măștile de protecție nu reduc nivelurile de oxigen

Redacția
Încarcă...