NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rompak sponsorizează Primăria pentru realizarea Iluminatului la trecerile de pietoni

Primăria Pașcani a găsit un sponsor pentru a realiza un nou iluminat stradal la trecerile de pietoni din municipiul Pașcani. Șefii administrației locale au anunțat, după evenimentele rutiere soldate cu decesul a două persoane, că intenționează să refacă iluminatul.  

 

Surpriza a venit din partea societății RomPak, care a înștiințat Primăria că va suporta costurile acestor lucrări.”Vom beneficia de o sponsorizare din partea societății Rompak, pentru refacerea iluminatului la trecerile de pietoni. Noi vom întocmi un proiect și un deviz de lucrări pe care îl vom prezenta conducerii societății. Ulterior ei vor vira în conturile Primăriei suma de bani”, a declarat în emisiunea „În Obiectiv”, de ieri seară, viceprimarul Vasile Axinte.   

  

Societatea pășcăneană a mai acordat sponsorizări Primăriei. Una dintre acestea a fost cea cu privire la refacerea iluminatului pe strada Abator.

De asemenea RomPak a mai realizat și suportat lucrări de modernizare și reabilitare atât în școlile din municipiul Pașcani, cât și în spitale, biserici, centre de plasament, ori Inspectoratul pentru situații de Urgență Pașcani. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Au început procedurile pentru reabilitarea DN Târgu Frumos – Botoșani

Redacția

De ce sunt praf drumurile din judeţ? Oficialii de la Drumuri au o explicaţie surpriză

Redacția

Pintilie despre dosarele penale ale lui Alexe și Chirica

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site