NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Romel Vântur mesaj dur către primarul Dumitru Pantazi: „Un bleg, nu un lider”

Unul dintre fondatorii Asociației Pentru Pașcani a avut un mesaj dur la adresa primarului Dumitru Pantazi, după ce edilul a susținut o conferință de presă în care a explicat măsurile pe care municipalitatea le-a luat pentru implementarea ordonanțelor militare.

Romel Vântur a caracterizat, într-o postare pe Facebook, prestația primarului Dumitru Pantazi din conferința de presă. Astfel, în opinia pășcăneanului edilul ar fi „un bleg, nu un lider”. Vântu consideră că primarul nu reușit să insufle încredere în autoritățile municipiului, prin discursul lui.

Am vizionat conferinţa de presă a mai marelui municipiului şi am intrat apoi în depresie până am realizat ce se întâmplă cu mine şi m-am rupt!Primul motiv de depresie a fost atitudinea primarului.Nu a fost capabil să insufle puţină încredere în autorităţile municipiului (ştie el ceva?), nu a fost capabil sa însufle cât de cât optimism oamenilor şi aşa panicaţi şi îngroziţi.

Era o cârpă persoana din spatele microfonului, nu un bărbat!!! Fără vlagă, fără nerv, mai bâlbâit ca mine şi mai ales, fără voinţă şi absolut debusolat!Acum, la greu, îşi arată adevărata neputinţă!!! E un nimeni dacă partidul nu mai are valoare şi trebuie să hotărască singur în cazuri de criză!!!

Lider?! E o minciună! E un vătaf care nu ştie să se comporte când i se ia biciul din mână şi i se lasă doar frâiele!

Cum să apari în faţa oamenilor din postura de primar şi să nu fii capabil să transmiţi prin atitudine nici cea mai mică speranţa oamenilor? Puteai să faci în izmene, dar oamenilor trebuia să le arăţi hotărâre şi putere în această cruntă încercare!Să nu credeţi că eu nu înţeleg gravitatea a ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Postez glume şi miştouri care să va facă să zimbiţi, să mai uitaţi de încrâncenarea timpurilor…

Dar unul ca el se vrea şi se crede lider! Întâmplător, chiar ocupă un scaun de lider. Dar nu e decât un individ cu drept de decizie, depăşit şi speriat. În faţa oamenilor NU AI VOIE SĂ FII SPERIAT! TREBUIE SĂ EMANI STĂPÂNIRE DE SINE, ÎNCREDERE, OPTIMISM!Ai fost O CÂRPĂ!!!

Eşti tare primarule atunci când pui pumnul în gură celor ce îndrăznesc să zică ceva ce nu-ţi convine pe la şedinţele de consiliu, mai ales. Acolo, înconjurat de ai tăi, cărora le poţi ordona cum să voteze şi ce să zică, eşti puternic! Aici, înconjurat de frig şi durere ai dovedit că esti doar un biet cititor de pe hârtie!”, a scris Vântur pe Facebook.

Pășcăneanul s-a arătat deranjat și de faptul că primarul Dumitru Pantazi s-a poticnit de câteva ori când a citit de pe o hârtie, măsurile luate în Comitetul Local pentru Situație de Urgență.

„Şi aşa am ajuns la al doilea motiv de depresie. Unul, cu doctorat, care e ales primar, şi care nu ştie să citească cursiv de pe hârtie… Şi ăla e la cârma municipiului Paşcani şi ne coordonează acum în plină criză şi durere!!!Aveţi mai jos link-ul în care puteţi urmări bâlbâiala primarului… Oare cum o fi arătând scaunul pe care a stat? Murdar sau nu?!” s-a întrebat Vântur, la finalul postării sale.

Advertisements
Loading...

Related posts

Sediul Ambulantei din Iasi sta sa se darame.O situatie similara se inregistreaza si la statia de ambulanta de la Pascani

Redacția

Procedurile pentru scoaterea la licitație a lucrărilor la drumul Târgu Frumos – Botoșani au fost reluate

Marius Parteni

De ce a fost achitat primarul Dumitru Pantazi în dosarul „Perla Neagră”

Răzvan Grecu
Încarcă...