NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Românul Mirel Joacă-Bine, ucis în timpul unei tentative de jaf în Italia. Doar că el este în viață și trăiește în Suedia. “Nu sunt eu”

Surpriză pentru criminaliştii italieni care anchetează moartea unui român, împuşcat în timp ce încerca să jefuiască o casă din provincia Frosinone. Bărbatul despre care ei spun că a fost ucis trăieşte de fapt, în Suedia, relatează miercuri Știrile ProTv. Braşovean de origine, acesta spune că a fost victima unui furt de identitate.

Concret, hoţul împuşcat în timpul jafului din Italia se folosea de o carte de identitate pe care românul a pierdut-o în urmă cu mai mulţi ani.

„Eu sunt Mirel Joacă-Bine si persoana din Italia nu sunt eu”

Însoţit de câţiva complici, bărbatul despre care criminaliştii italieni spun că a fost ucis în timpul unui jaf petrecut acum două zile în localitatea Santopadre ar fi încercat să fure din locuinţa unui antreprenor local. Surprins în flagrant, hoţul a fost împuşcat mortal de proprietarul casei.

  

Din actele de identitate descoperite la fața locului, carabinierii au aflat că hoţul ucis se numeşte Mirel Joaca-Bine, un român în vârstă 34 de ani, cu domiciliul în oraşul Braşov. Doar că, la adresa indicată, rudele bărbatului dau peste cap toată ancheta italienilor.

„El este fratele meu şi acesta este cel care se presupune că este persoana decedată care se cheamă Mirel Joacă-Bine.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Fostul director al Unifarm, plasat sub control judiciar de DNA

Redacția

Vicepreședintele senatului, Florin Constantinescu s-a întâlnit cu Președintele Parlamentului Georgiei

Redacția

Cum câştigă PSD teren de pe urma crizei guvernamentale

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site