RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Românii vor putea să-și înmatriculeze mai ușor mașinile. Vor fi puse la dispoziție încă 26 de sedii pentru permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor

Românii vor avea la dispoziție încă 26 de sedii pentru permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor, a anunțat ministrul de Interne, Marcel Vela. Acestea vor fi înființate și în alte orașe decât municipiile reședință de județ.

Aceste sedii secundare ar urma să funcționeze începând cu 22 septembrie.

„Această măsură va oferi cetăţenilor care solicită derularea de operaţiuni pe linie de înmatriculare auto să aleagă între sediul aflat în municipiul reşedinţă de judeţ sau sediul secundar, ceea ce va conduce la diminuarea distanţelor parcurse în vederea soluţionării diferitelor operaţiuni, dar şi la reducerea aglomeraţiei”, a spus Vela.

În aceste sedii secundare se vor desfăşura activităţi de preluare a documentelor necesare operaţiunilor de înmatriculare a vehiculelor şi de eliberare a plăcuţelor cu numere de înmatriculare. În zilele de marţi şi joi, cetăţenii vor putea beneficia de aceste servicii fără a fi nevoie să se deplaseze până în municipiile reşedinţă de judeţ, a precizat ministrul.

  

Cele 26 de sedii vor funcţiona în localitățile Sebiş – Arad, Câmpulung – Argeş, Oneşti – Bacău, Năsăud – Bistriţa Năsăud, Dorohoi – Botoşani, Făgăraş – Braşov, Caransebeş – Caraş-Severin, Câmpia Turzii – Cluj, Medgidia – Constanţa, Tecuci – Galaţi, Topliţa – Harghita, Petroşani – Hunedoara, Urziceni – Ialomiţa, Paşcani – Iaşi, Bragadiru – Ilfov, Sighetu Marmaţiei – Maramureş, Reghin – Mureş, Roman – Neamţ, Caracal – Olt, Câmpina – Prahova, Mediaş – Sibiu, Câmpulung Moldovenesc – Suceava, Lugoj – Timiş, Măcin – Tulcea, Bârlad – Vaslui şi Drăgăşani – Vâlcea.

digi24

Related posts

Bicicletele pliabile pot fi transportate în tren ca „bagaj de mână”

Redacția

Olariu solicită înființarea unor parcări la două blocuri din zona vale! Primăria are deja un regulament!

Oana Cordoneanu

Şeful Vămii Sculeni, „revoltat” că în alte vămi din țară se câştiga mai mult din şpagă, arată documentele depuse de DNA la instanță/ Suspectat de luare de mită, el a fost plasat în arest la domiciliu de Tribunalul Iași

Redacția
Încarcă...