RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Românii, tot mai interesaţi să îşi rezerve din timp vacanţe pe litoralul Mării Negre

Românii sunt tot mai interesaţi să îşi rezerve din timp vacanţe pe litoralul Mării Negre. În acest fel, reducerile pot ajunge şi la 40%.

Nicoleta Stoian vine cu multe informaţii: ”Rezervările de vacanţă pe litoralul românesc au crescut cu 27% în perioada octombrie 2023- martie 2024, comparativ cu anul trecut, arată datele touroperatorului LitoralulRomânesc.ro. Potrivit acestuia, programul de reduceri “Înscrieri timpurii” va fi prelungit şi în aprilie.

Staţiunile cele mai căutate sunt Eforie Nord, Mamaia şi Neptun-Olimp. Datele mai arată că românii care îşi rezervă din timp vacanţa aleg sejururi mai lungi decât cei care rezervă last minute. Astfel, durata medie a unei vacanţe rezervate timpuriu este de 5,5 nopţi, în timp ce durata medie a unui sejur pe întreg sezonul estival 2023 a fost de 4,8 nopţi.

Analiza primelor trei luni ale anului mai arată că, în cea ce priveşte costul unui pachet turistic, un român a plătit, în medie, 3.200 de lei pentru o vacanţă pe litoral.

  

radio romania

Related posts

40.000 de fermieri vor primi 73 de euro pentru fiecare animal pentru a compensa pierderile cauzate de război. Guvernul a alocat 44 milioane de euro

Redacția

TOTUL DESPRE ANGAJĂRILE DIN SURSĂ EXTERNĂ ÎN POLIŢIE. Când se vor da examenele şi cine poate participa la concurs

Redacția

Doi tineri din Iași au dat Bucureştiul pe o afacere de succes cu roșii, la țară

Redacția
Încarcă...