RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Romanii sunt afacerişti! Magazinele dintr-o localitate din Vrancea vând declaraţii pe propria răspundere

Inventivitatea românilor nu are limite. Conaționalii noștri găsesc mereu idei mai mult sau mai puțin legale de a specula orice criză și a o transforma în sursă de venituri…ilicite. Declaraţiile pe propria răspundere care trebuie completate de oameni pentru a justifica ieşirea din locuinţă se vând cu un leu la magazinele din comună Broşteni, judeţul Vrancea. Primarul Emilian Dumitriu face apel la oameni să nu le vândă între ei, precizând că acestea sunt gratuite. Totodată, el le cere oamenilor să rămână în case. „Nu mai socializaţi, nu vă plimbaţi pe la vecini, nu mergeţi la cumpărături decât în cazuri de urgenţă, normal ar fi o dată la câteva zile”, spune primarul din Broşteni.

Într-o postare pe Facebook, primarul comunei vrâncene Broşteni a precizat că a aflat că la magazinele săteşti se vând, cu un leu, cererile printate pentru a putea ieşi din casă.

„Dragi broşteneni, am fost informat că declaraţiile lăsate la magazinele săteşti se vând cu 1 leu bucata. Vă rog să fiţi responsabili, să nu le vindeţi între voi, ele sunt gratuite şi aşa trebuie să rămână. Nu putem face speculă pe vremurile astea, e inadmisibil. Dacă cineva vă solicită bani pentru ele, vă rog să mă anunţaţi, să-mi spuneţi persoană sau magazinul şi voi solicita o verificare amănunţită din partea poliţiei, pentru ca cei care nu sunt corecţi să fie identificaţi şi sancţionaţi”, a scris primarul din Broşteni, Emilian Dumitru.

BZI

  

Related posts

Cort anticaniculă. Pășcăneni toropiţi de căldură au primit apă şi li s-a măsurat tensiunea

Redacția

5, 6 și 7 iulie perioada când se va organiza ediția din acest an, a Zilelor Municipiului Pașcani

Marius Parteni

Tânăr cu spirit civic! A evitat prin reacția sa un incident ce putea avea urmări grave! (Video)

Marius Parteni
Încarcă...