RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Ritm extrem de scăzut al vaccinărilor la Pașcani! O singură persoană a trecut ieri pragul centrului de imunizare

Municipiul Pașcani înregistrează un ritm extrem de scăzut al vaccinărilor în această perioadă. Doar o singură persoană a trecut ieri pe la centrul de vaccinare, deschis în sala de sport din fața Colegiului Național “Mihail Sadoveanu”.

Cele două fluxuri de vaccinare înregistrează o prezență extrem de scăzută, asta în condițiile în care se vorbește din ce în ce mai insistent de valul patru al pandemiei. Alexandru Dandu, purtător de cuvânt al Primăriei Pașcani, ne-a precizat astăzi că mulți dintre cei care ajung la fluxurile de vaccinare sunt din rândul celor care trebuie să facă rapelul.

Autoritățile din Pașcani fac apel la cetățeni să nu ignore pericolul la care suntem expuși!

Rata de infectare la nivelul municipiului Pașcani este de 0,13 la mia de locuitori. Pe secția ATI, de la Spitalul Municipal de Urgență, toate paturile sunt disponibile.

  

Related posts

Campanie de promovare a testării gratuite pentru HIV şi hepatită

Redacția

Un tânăr implicat într-un accident la Pașcani, are nevoie urgentă de sânge, 0 negativ. Puteți dona la Centrul de Transfuzii din Iași!

Oana Cordoneanu

Realitatea dură din spitale. Imagini șocante cu o asistentă care varsă apa adunată în cizmele pe care le-a purtat în opt ore de gardă

Redacția
Încarcă...