NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ridicol! Pintilie catalogat drept comunist de către Pantazi!

Au fost vorbe grele aruncate între principalii candidați la fotoliul de primar, în ședința de Consiliu Local ce a avut loc marți la Primăria Municipiului Pașcani. Discuțiile au degenerat pe marginea proiectului propus de PNL Pașcani de reabilitare a subsolurilor de bloc din Pașcani.

Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani, a încercat să lămurească aleșii locali de necesitatea adoptării proiectului de hotărâre și l-a acuzat în intervenția sa pe primarul Dumitru Pantazi că nu stăpânește lucrurile, cu referire la administrarea locuințelor de tip ANL.

„Pe de altă parte, mă surprinde domnul primar că nu stăpânește lucrurile. Domnule primar dumneavoastră sunteți proprietarul blocurilor de tip ANL și nu reușiți să mențineți curățenia acolo? Pe mine mă surprinde că dumneavoastră sunteți proprietar. Indiferent cine este chiriașul acolo, dumneavoastră aveți niște drepturi și puteți să interveniți să faceți ca acolo să fie curat”, a acuzat Marius Pintilie.

Edilul șef a răspuns că locuințele ANL sunt vândute în proporție de 50%, însă explicația sa l-a făcut pe Pintilile să-i atraga atenția lui Pantazi că este primar de 8 ani de zile și că aceste probleme ar fi trebuit să fie rezolvate.

  

„Domnule Pintilie dumneavoastră nu știți că 50% sunt vândute, mai mult de 50% chiar”, a  spus primarul Dumitru Pantazi

„Atunci trebuia să se facă acolo asociații de proprietari. Dumneavoastră sunteți primar de 8 ani și ar trebui să știți mai bine ca mine Legea Asociațiilor de proprietari”, a atras atenția Marius Pintilie.

Dumitru Pantazi nu i-a rămas însă dator  și l-a acuzat pe Pintilie că are o societatea comercială care face bani „pe spatele cetățenilor” din administrarea de imobile, moment în care liberalul l-a făcut incompetent.

„Eu nu am avut interes să-mi fac societate și să încasez bani pe spinarea cetățenilor”, a acuzat Pantazi.

„Dumneavoastră nu ați avut interes să vă faceți treaba. Sunteți incompetent”, a răspuns Pintilie.

Conflictul verbal dintre cei doi s-a terminat printr-un moment ridicol, atunci când primarul Dumitru Pantazi, fost membru al Partidului Comunist Român, cu funcție de conducere la C.A.P Lunca, la acuzat pe Marius Pintilie, care la Revoluție avea 14 ani, că este un comunist.

„Eu vă rog să vă retrageți cuvintele, domnule tovarăș comunist Pintilie!”, a spus primarul Dumitru Pantazi.

În final, proiectul propus de liberali, cu privire la igienizarea subsolurilor de bloc, nu a fost aprobat din cauza votului de abținere dat de PSD și PMP.

Advertisements

Related posts

Bugetul judeţului: câţi bani are de cheltuit Maricel Popa în 2018?

Redacția

Managerul Pânzaru „mitraliat” în Consiliul Local!

Marius Parteni

Locomotive unicat, date la tăiat. Reţeta prin care Mafia CFR a făcut dispărut un tezaur mobil

Redacția
Încarcă...