NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Rianna a fost din nou la înălțime! Patru de DA a primit de la jurații ”Românii au talent” (VIDEO)

Rianna, tânăra talentată din Pașcani, cu un palmares bogat în domeniul muzical a înregistrat un nou succes! Aseară a participat la show-ul difuzat de PRO TV,  ”Românii au talent” .

Rianna a ridicat juriul în picioare cu vocea sa superbă. Andra, Smiley, Florin Călinescu și Alexandra Dinu au avut parte de o surpriză colosală, în ediția de luni, 8 martie, a emisiunii. Rianna Eliza Rusu a mărturisit că speră să ajungă să studieze muzică la facultate, în străinătate, dar nimeni nu s-a așteptat la ceea ce a urmat. Adolescenta în vârstă de 14 ani și-a dezlănțuit talentul impresionant, cântând incredibil melodia ”And I Am Telling You I’m Not Going”.

”Măiculiță! N-ai cum să câni așa! Ce frumusețe! Ce piesă grea! Nu m-am așteptat la așa ceva. Foarte frumos! Ai fost surpriza serii. Ai o voce mare. Ești mare. Bravo! La vârsta asta m-am lansat și eu. Îți doresc să ai o carieră cel puțin la fel de frumoasă cum am avut-o eu. Meriți să fii internațională, fată dragă!”, i-a spus Andra.

Și Smiley, celălalt jurat care activează în domeniul muzicii, s-a declarat cucerit de interpretarea concurentei:

  

„Ești genul de voce care poate să câștige competiții de cântat, ești genul de voce care poate să dea valoare unei piese și te felicit pentru ceea ce ai făcut în seara asta. Din partea mea ai un DA”.

Cu fiecare notă cântată, Rianna nu a făcut decât să își asigure locul în etapa următoare, primind la final patru de DA.

Advertisements

Related posts

„Să ne amintim Crăciunul” cu Asociația Șansa 2010

Redacția

Pașcani: Evenimente dedicate Centenarului Marii Unirii (VIDEO)

Redacția

Neculai Rățoi este condus pe ultimul drum (FOTO)

Teona Gherasim
Încarcă...