RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Rezultate deosebite obținute de elevii Colegiului C.F. „Unirea” la Concursul de Istorie „A.D. Xenopol”

Elevii Colegiului C.F. „Unirea” au obținut rezultate deosebite și în acest an la Concursul de Istorie „A.D. Xenopol”.

 

Elevul Costea Adrian Mihai, clasa a X-a, coordonat de domnul profesor Bugioeanu Gabriel, a obținut Premiul I – Secțiunea teoretică. Premiul al II-lea, la aceeași categorie, a fost obținut de eleva Babeși Mădălina, clasa a XII-a, indrumată de domnul profesor Spataru Mugurel. Premiul al III-lea au primit elevii Adam Lucian Marian, Cernica Grigore, clasa a IX-a, Rotaru Robert Dan, clasa a XI-a, îndrumați tot de profesor  Bugioeanu Gabriel. Mențiuni la sectiunea teoretică au primit elevii Amariei Mihai, clasa a IX-a, Rotaru Cosmin-Ionuț, clasa a XI-a, profesor îndrumător Bugioeanu Gabriel și Brînzilă Dumitrița, clasa aXII-a, coordonată fiind de profesor Spataru Mugurel.

  

La Secțiunea PPT, elevii Buliga Ionuț și Iacob Iuliana, clasa a XII-a, au obținut Mențiune cu lucrarea „Eroii Independenței de Stat a României”, fiind îndrumați de profesor Spataru Mugurel. Tot Mențiune au obținut și elevii Danțus Gabi Eusebiu și Tătărușanu Leonard Constantin, clasa a XI-a, coordonați de profesor Bugioeanu Gabriel, cu lucrarea „Războiul de Independență (1877 – 1878)”.

 

Acest concurs a fost organizat de Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi“, cu sprijinul ISJ Iaşi.  Anul acesta a avut loc cea de-a XIV-a ediție a competiției la care au  participat liceele și colegiile cu profil tehnic din județul Iași. Concursul s-a desfășurat pe trei secţiuni: secţiunea teoretică, secţiunea discurs argumentativ și secţiunea practică – format electronic (prezentare PPT și pagină Web).

Related posts

Ziua Educației sărbătorită la Colegiul “Unirea”

Redacția

Comunicat de presă : Programul activităților de la Școala Specială în cadrul zilelor conștientizării autismului

Redacția

Titlul de doctor poate fi retras în anumite condiții

Redacția
Încarcă...